© jan van der perre

© gva

© jan van der perre

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Echtgenoot slachtoffer zuuraanval: “Verschrikkelijk om haar nu zo te zien liggen”

De 52-jarige Marina Tijssen uit Zoerle-Parwijs ligt na de zuuraanval in de Delhaize in de Antwerpse Museumstraat in een kunstmatige coma. Haar echtgenoot begrijpt niet waarom zijn vrouw aangevallen werd.

sam reyntjens

“Ze ligt nu in een kunstmatige coma”, zegt Frank Van Der Putten, de echtgenoot van de 52-jarige Marina Tijssen. “Het zoutzuur heeft haar gezicht en haar armen geraakt. Haar linkeroog is beschadigd. Ten vroegste maandag zullen we weten hoe ernstig die schade zal zijn.”

Van Der Putten begrijpt niet waarom zijn vrouw het slachtoffer van de brute aanval werd. “Het is gewoon niet te vatten, Marina is een vrouw uit de duizend. Ze deed nooit iemand kwaad. Om ze nu zo te zien liggen, dat is verschrikkelijk.”

Vakantie geannuleerd

“Ik hoop dat ze die halve gare zo snel mogelijk pakken, zodat hij zeker geen nieuwe slachtoffers kan maken. Wie doet nu zoiets? Zoutzuur over iemand gooien, dat is toch echt niet te vatten.”

Het koppel is al 33 jaar getrouwd en tussen Frank en zijn Marina is het nog steeds grote liefde. “Volgende maand zouden we nog samen op vakantie gaan. Op cruise in Tahiti. Die reis ga ik nu annuleren, maar dat is het minste van mijn zorgen. De gezondheid van mijn vrouw is het allerbelangrijkste.”

Lees het volledige verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio