© Patrick Hattori

Mechelse studenten nemen radiozender MNM over

Als u maandag- en dinsdagavond afstemt op MNM, dan zal u de stemmen van enkele Mechelse Thomas More-studenten horen. Tien jongeren werken de komende week aan programma’s op de nationale radio, vier van hen gaan straks live de ether in.

Marijn Sillis

Hun strategie zit alvast goed. Als thema van hun radioprogramma hebben de Mechelse studenten ‘schaamte en gênante momenten’ gekozen. Als één van hen straks afgaat al een gieter – wat ongetwijfeld niet zal gebeuren – dan past dat perfect in hun programma. “We zijn alleszins heel zenuwachtig”, zegt Jana Smeets (26), die dinsdagavond zal presenteren. “Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik één gênant momentje per uur mag hebben, dus twee in totaal”, glimlacht ze.

Vorig jaar werden de jonge deejays Julie Van den Steen en Dorianne Aussems ontdekt tijdens de samenwerking. “Het zou mooi zijn als ook wij door onze passage een job zouden krijgen, maar daar zijn we eerlijk gezegd niet mee bezig. We willen vooral een goede show maken”, zeggen Eline Vandenbroucke (22) en Annelies Van Lierde (21), die maandag presenteren.

Lees het hele verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio