© Mia Uydens

Heethoofden kloppen jongen in Missing Link vier dagen ziekenhuis in

Niels Sebregts (23) werd zo hard toegetakeld aan café Missing Link in Westmalle, dat zijn jukbeen op drie plaatsen gebroken is. Zijn vriendin zoekt via Facebook getuigen.

kristin matthyssen

“We waren vrijdag met mijn broer, een vriendin en enkele vrienden naar danscafé de Missing Link vertrokken”, begint Kelly. “De sfeer was leuk, tot een gast mij begon lastig te vallen. Hij was handtastelijk, zat aan mijn achterwerk en billen.”

Niels zag hoe de kerel “aan het gat” van zijn vriendin zat. “Ik heb hem beleefd gevraagd om ermee op te houden, maar hij ging gewoon door. Vervolgens heb ik de buitenwipper ingelicht, die de lastpak buitenzette. Toen ik buiten kwam met onze jassen, stond diezelfde gast daar weeral over Kelly gebogen”, vertelt Niels. “Hij zat in haar oor te lallen en zichzelf te beklagen dat hij was buitengezet door ons. Intussen stonden er nog vrienden van hem. Toen ik hem opnieuw vroeg om Kelly met rust te laten, gaf iemand Kelly’s broer plots een vuistslag recht in zijn gezicht. Hij houdt er een gekneusde neus en blauw oog aan over.”

Ineens escaleerde alles. Kelly werd op de grond gesleurd en kreeg enkele stampen. Terwijl de buitenwipper van de Missing Link Kelly probeerde te redden, stond Niels oog-in-oog met de gast waar alle last mee begonnen was.

“Zonder aarzelen verkocht hij me een ‘boks’ recht op mijn oogkas. Omdat ik zag dat het compleet uit de hand liep, heb ik de politie gealarmeerd. Nadat Kelly’s broer nog een tweede klap op zijn neus had gekregen, zijn wij letterlijk op de vlucht geslagen. Die gasten hebben ons gevolgd tot aan onze auto.”

Niels jukbeen bleek op drie plaatsen gebroken. Hij lag twee dagen op de neurologische afdeling van het AZ Sint-Jozef. Naast de breuk houdt hij er een hersenschudding aan over.

Lees vrijdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie NoordMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio