Miss België met geweer in de hand gefilmd

Annelies Törös (19) is pas een dikke maand bezig, maar drukt nu al haar stempel op haar jaar als Miss België. De voorbije dagen debuteerde ze als actrice in de videoclip van het Vlaamse dj-duo Alvar & Millas. “Het was een boeiende ervaring. Ik had nog nooit een geweer in mijn handen.”

JDR

Annelies Törös is studente communicatiewetenschappen en acteren behoort niet meteen tot haar lessenpakket. Toch stond ze deze week twee dagen lang op de set van de nieuwe videoclip die Alvar & Millas hebben opgenomen. “Ik proef graag van nieuwe dingen en mijn acteerdebuut is bijzonder goed meegevallen”, zegt Törös. “Het waren twee lange dagen van telkens bijna twaalf uur en door het vriesweer waren de buitenopnames behoorlijk fris, maar het was een ervaring die ik niet had willen missen.”

James Bond

De precieze inhoud van de muziekvideo houdt Törös voorlopig nog geheim, maar het verhaal wordt er wel een in James Bond-stijl. “Er kwam ook een helikopter aan te pas en in een van de scènes heb ik een geweer in mijn handen. Een écht. Schieten hoefde niet, gelukkig maar. Ik heb nu eenmaal niets met wapens. Ook actiefilms à la 007 zijn niet meteen mijn ding. Geef mij maar een grappige film of een romantische komedie. Maar net daarom was het boeiend de kans te krijgen in een clip te spelen waar wat actie in zit.’

Lees vandaag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen

Nu in het nieuws