Opnames ‘Coppers’ gestart in Antwerpen

Print

Hilde De Baerdemaeker en haar tegenspeelster Lisa Man tijdens de opnames aan het Centraal Station in Antwerpen. Foto: walter saenen

In Antwerpen startten gisteren de opnames van Coppers, de VTM-politieserie die Aspe later dit jaar moet opvolgen. In de reeks die gebaseerd is op de boeken van misdaadauteur Toni Coppers spelen Hilde De Baerdemaeker en Luk Wyns de hoofdrollen. De eerste scènes werden gedraaid in een hotel tegenover het Centraal Station. De opnames lopen tot begin augustus.

“De kop is eraf! Eerste draaidag Coppers voor VTM met de onovertroffen Hilde de Baerdemaeker”, tweette Luk Wyns gisterenmiddag. De acteur heeft er duidelijk zin in. “In de voormiddag hebben we onze eerste scène gedraaid in een hotel tegenover het Centraal Station, een scène waarin ik niks hoefde te zeggen. Het is de eerste keer dat ik mag acteren met Hilde De Baerdemaeker, die ik altijd een straffe madam heb gevonden. Ik weet nu al dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we samen iets doen. Coppers wordt een ietwat donkere serie. Daar hou ik wel van. Maarten Moerkerke, onze regisseur, is kampioen in sfeerbeelden en indrukwekkende vertellingen. Dat heeft hij onder meer met Deadline 14/10 en Deadline 25/5 wel bewezen.”

Lees vrijdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen

Nu in het nieuws