© GVA

© GVA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

“Ik ontdek graag bijzondere plekjes in steden”

F. Egidio is het label van de Limburger Egidio Fauzia. Hij verkoopt zijn collecties op een wel heel bijzondere manier. De ontwerper reist van stad naar stad om er private showrooms te organiseren. Vanaf 26 februari zal u hem persoonlijk kunnen ontmoeten op de hoek van de Offerandestraat, in het pand van meubelzaak Goldwood Interiors .

Ellen Bogaert

Het verkoopconcept van het modelabel F. Egidio is vrij uniek. Zo kiest Egidio voor private showrooming, waarbij hij zijn volledige collectie toont in een reizende showroom. Zijn klanten maken een afspraak, waarna hij hen persoonlijk langsheen alle silhouetten walst. Pas na bestelling start de productie. De levering gebeurt 3 maanden later.

De keuze voor de Offerandestraat kwam niet toevallig. "“We gaan telkens op zoek naar bijzondere locaties. Dat kan gaan van een statige villa tot een kelder, ook buiten het stadscentrum. Het belangrijkste criterium is dat de geest van de collectie goed tot uiting kan komen. Ik werk met lokale contactpersonen die al die plekjes spotten", aldus de ontwerper.

Info: F. Egidio, van 26 februari tot 1 maart, Offerandestraat 1, 2000 Antwerpen, 0479 72 97 53 - www.f-egidio.com

Lees zaterdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen, editie Stad

MEER OVER

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio