Schoonheidsspecialiste vertelt gênante verhalen over bikiniwax

Foto: Shutterstock

Beauty

Schoonheidsspecialiste vertelt gênante verhalen over bikiniwax

Print
Een anonieme schoonheidsspecialiste die al veel bikinilijnen heeft onthaard, verklapt de geheimpjes van de behandeling aan de Amerikaanse modesite Refinery 29. Zo is het geen goed idee om deze te laten uitvoeren tijdens je maandstonden.

‘Het is me een keer overkomen dat ik tijdens het ontharen een tampon te zien kreeg. De wax kleefde aan het draadje en toen ik de strip losrukte, kwam deze gewoon mee. Gelukkig waren de maandstonden van de vrouw bijna gedaan. We konden er beiden hard om lachen’, schrijft de schoonheidsspecialiste. Maar de vrouw heeft nog meer vreemde verhalen. Een klant wou na de behandeling de strips mee naar huis nemen om te kijken hoeveel haar ze kwijt was. Het komt ook vaak voor dat haar klanten opgewonden geraken tijdens het waxen en liggen te kreunen.

Verder onthult ze dat veel vrouwen hun intieme zone laten waxen voor ze mama worden.’ Ze willen zich voorbereiden op een groots moment in hun leven en een ontharing geeft hen als het ware meer zelfvertrouwen tijdens de bevalling. Het is wel zo dat het ontharen van hoogzwangere vrouwen best moeilijk is. Hun intieme zone is niet zo vlot bereikbaar en ze zijn gevoeliger voor pijn’, zegt ze.

NIET TE MISSEN