Top 10: waarom alleenstaande vrouwen getrouwde mannen willen

Heel wat vrouwen dromen van die allesverterende liefde. Een liefde die door merg en been gaat en je ‘s nachts wakker houdt. Maar een geschikte partner voor dergelijk spannend liefdesepos vinden is vaak wat moeilijker. Sommige dames vinden het dan ook geen probleem om iets met een getrouwde man te beginnen, sommigen vinden het zelfs een voordeel, zo blijkt uit een rondvraag van de datingsite Victoria Milan. Wij sommen de tien belangrijkste redenen op waarom vrouwen achter getrouwde mannen aanzitten:

Victoria Milan, de datingsite voor getrouwde mannen ondervroeg 5.321 van haar alleenstaande vrouwelijke leden waarom ze voor een getrouwde man zouden kiezen. De redenen zijn verrassender dan gedacht. Op de eerste plaats komt ‘meer spanning’ naar voor, gevolgd door ‘betere seks’, ‘meer ervaring en zelfvertrouwen’, ‘geen eisen of verwachtingen’ en ‘de uitdaging van het afpakken van een man van iemand anders’.

De top tien wordt verder nog vervolledigd door ‘niets te maken te hebben met de familie van de man’, ‘echte waardering krijgen voor je aandacht en inspanningen’, ‘luxe en erotiek’, ‘geen verplichtingen hebben naar de man toe’ en ‘de spanning van het verbodene’.

Nu in het nieuws