Reisprogramma Tom Waes wordt een boek

Uit het eerste seizoen van Reizen Waes Foto: © VRT

Vakantie

Reisprogramma Tom Waes wordt een boek

Print

Avonturier Tom Waes start zondag met een nieuw seizoen van zijn reisprogramma, maar fans die na het televisieverhaal nog op hun honger blijven zitten, kunnen alle details over Waes’ avontuurlijke tochten terugvinden in een boek dat later deze maand verschijnt.

Op Eén start zondag het tweede seizoen van Reizen Waes, het televisieprogramma waarin Tom Waes bijzondere bestemmingen bezoekt. Hij gaat de komende weken onder meer op ontdekkingstocht in Noord- en Zuid-Korea, Albanië, Paraguay en Spitsbergen.

Fans van het programma kunnen binnenkort ook terecht in een boek met dezelfde titel als het televisieprogramma. De avonturier geeft daarin extra informatie mee over ‘verrassende ontmoetingen, adembenemende landschappen, bizarre beesten en spijzen, fysieke kicks, verhalen van gevaar en angst, maar ook van gastvrijheid en humor’, klinkt het in de aankondiging.

Voor de cover van het boek werd gekozen voor een foto van Waes voor de bus waar Chris McCandless dood werd teruggevonden in Alaska, een beeld dat bekend werd door de film Into the WildReizen Waes wordt uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, telt 224 pagina’s en is vanaf 28 februari te koop voor 22,95 euro.

NIET TE MISSEN