Willy Sommers verzoent zich na 30 jaar met moeder van zijn ‘geheime dochter’

Print

Wat niemand nog voor mogelijk achtte, is dan toch gebeurd. Zanger Willy Sommers heeft zich verzoend met Truus, de moeder van zijn ‘geheime dochter’ Annemie. Het koppel ging 33 jaar geleden uit elkaar, nog voor Annemie geboren werd. ‘Acht maanden zwanger en alleen vallen. Het is vergeven maar niet vergeten’, aldus Truus in Dag Allemaal.

Zangeres Truus postte onlangs een opvallende foto op Facebook. Een portret van haarzelf met Willy Sommers én zijn huidige levensgezellin Cindy. Nochtans leek het er meer dan dertig jaar op dat de Vlaamse charmezanger niks meer met haar te maken wou hebben. Truus en Willy hadden een relatie in de jaren 80. Maar toen Truus zwanger raakte, ging Sommers bij haar weg. Willy’s imago als begeerlijke vrijgezel moest intact blijven, en de vaderschap en het bestaan van dochter Annemie werden de best bewaarde geheimen in de Vlaamse showbusiness.

Een paar jaar geleden kwam er al een verzoening tussen Willy en zijn dochter Annemie, maar het duurde tot nu vooraleer hij opnieuw gezien werd met zijn ex Truus. En daar is de Vlaamse ex-zangeres bijzonder blij om. ‘We laten elkaar met rust en bellen of sms’en nooit. Maar we hebben wel samen een kind en een kleinkind. Iedereen komt nu goed overeen, dus gedaan met mijn bitterheid en verdriet over vroeger. Het is vergeven, maar nog niet vergeten’, zegt ze in Dag Allemaal.

Nu in het nieuws