Kardashian-zus staat model voor Designers Against Aids

Foto: LOVE magazine

Kardashian-zus staat model voor Designers Against Aids

Print
Het Antwerpse Designers Against Aids kreeg zaterdag even wereldwijde belangstelling. Topmodellen Kendall Jenner, Gigi Hadid, Cara Delevigne en Emily Ratajkowski figureerden voor T-shirts die werden verkocht ten voordele van de organisatie. Designer van dienst: Marc Jacobs.

Designers Against Aids maakt jongeren wereldwijd bewust over het belang van veilig vrijen. De organisatie opereert vanuit Deurne. Voorzitster Ninette Murk wist eergisteren even niet waar ze het had. 4 immens populaire meisjes lieten zich fotograferen voor het Britse LOVE magazine in ... een T-shirt die verkocht werd ten voordele van haar organisatie. De T-shirts werden ontworpen en geschonken door topdesigner Marc Jacobs. Zo zien we onder andere Kendall Jenner, de halfzus van Kim Kardashian, die samen poseert met de hond van Jacobs.

Marc Jacobs werkte al eerder samen  met Designers Against Aids. Zo zamelde hij enkele jaren geleden maar liefst 50.000 dollar in. "Nu gaat het slechts om 100 T-shirts van 35 dollar. Dat is misschien niet zoveel geld, maar daar draait het niet om. Wij moeten vooral 'gezond verstand' verkopen. Natuurlijk hebben we geld nodig voor onze werking, maar het is vooral onze missie om jonge mensen toegang te geven tot de juiste informatie."

Info: www.designersagainstaids.com

Lees dinsdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen, editie Stad

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio