© Federale politie

Politie zoekt getuigen van Kielse steekpartij

De federale politie en het parket zoeken getuigen die iets weten over de steekpartij op het Kiel van twee weken geleden. Toen werd het slachtoffer gevolgd door een onbekende man die naast hem op de bus had gezeten.

BaP

De feiten dateren van zondag 25 januari. Een 37-jarige man uit Boom nam die middag de bus vanuit Boom naar Antwerpen Kiel. Toen hij afstapte aan de halte Olympiade werd hij gevolgd door de man die naast hem op de bus had gezeten. Aan de Pestalozzistraat kreeg het slachtoffer onverwacht een scherp voorwerp in zijn hals.

De dader is van Noord-Afrikaanse afkomst en is ongeveer 30 jaar oud. Hij is verder normaal gebouwd en ongeveer 1m75 groot. Hij heeft stekels in zijn haar en een korte baard. Op de dag van de feiten droeg de man een blauwe jas, een blauwe gilet en een blauwe jeansbroek. Hij was op de bus gestapt aan de halte Jules Moretuslei op de Boomsesteenweg.

Zat u toen ook op buslijn 500, tussen Boom en Antwerpen Kiel, of heeft u aanwijzingen voor het voorval of de dader, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers op het gratis nummer 0800/30.30.0. Wil u liever online reageren, kan dat hier .

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio