© *

Wat je gemist hebt op de Grammy's

Zondagavond werden in Los Angeles de Grammy's, de Oscars van de muziekindustrie, uitgereikt. Tijdens de ceremonie kon Kanye West het weer niet laten het podium op te stormen, pakte Pharrell Williams alweer uit met een opvallende outfit en deed Miley Cyrus alweer iets met borsten. Een overzicht.

tebt01

- Kanye West kan het niet laten: toen muzikant Beck zijn award voor 'Beste Album' kwam halen, werd hij tot op het podium gevolgd door Kanye. Die nét niet zei wat hij eigenlijk van plan was: dat Beyoncé de award verdiende en dat Beck hem aan haar zou moeten geven. Twee jaar geleden deed hij het echt, toen Taylor Swift een award kreeg.

- Ook tijdens de show was Kanye dik met Beyoncé en haar man Jay-Z. Ze gingen zelfs met z'n allen op de foto. 'En dat terwijl Bey en Jay een weekendje Hamptons belangrijker vonden dan het huwelijk van Kimye !',reageert de roddelpers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

- Pharrell Williams liet zijn beroemde hoed thuis, maar droeg een joggingpak. Eentje van Adidias, dat grijs lijkt, maar wit oplicht als het gefotografeerd wordt met flits.

- Dan Auerbach, zanger van The Black Keys, had leuk nieuws op de rode loper: niet alleen zijn hij en zijn vriendin Jen Goodall verloofd, ze verwachten ook een baby.

- Barack Obama verscheen op het scherm met een opmerkelijke speech, waarin hij de 'It's On Us'-campagne aandacht gaf. Die campagne wil het seksueel geweld op Amerikaanse Universiteiten aanpakken.

- Kanye -alweer hij- trad voor het eerst in zes jaar weer op tijdens de Grammy's. Dat deed hij solo, maar ook samen met Rihanna en Paul Mc Cartney.

- Miley Cyrus hield haar kleren aan, maar slaagde er wel in gefotografeerd te worden met een een borst in haar hand. Die van Katy Perry, dit keer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

- Hozier , bekend van zijn hit 'Take Me To Church',kreeg onverwacht gezelschap op het podium: samen met 'Eurythmics'-zangeres Annie Lennox bracht hij 'I Put a Spell on You'