© vier

Slimste Mens Ter Wereld Adil gaat naar Woestijnvis

Productiehuis Woestijnvis biedt Adil El Arbi en Bilall Fallah, het duo achter de film ‘Image’, een contract aan. Dat staat maandag onder meer in Het Laatste Nieuws.

rdc

Eind 2014 sloot Woestijnvis al een contract af met Sarah ‘Kenji Minogue’ Vandeursen - een prettig gevolg van haar gesmaakte passage in De slimste mens ter wereld. De tweede held van dat programma, winnaar Adil El Arbi, mag nu ook naar het productiehuis, samen met zijn collega-filmmaker Bilal Fallah. Dat bevestigt Woestijnvis-programmadirecteur Sam De Graeve in Het Laatste Nieuws en De Morgen.

‘Over het contract zijn we nog volop bezig. Wat zij voor ons gaan doen, is dus nog niet beslist’, klinkt het in de kranten. Over Vandeursen kon De Graeve wel al kwijt ‘dat zij wellicht iets op het scherm zal doen’.

El Arbi laat alvast optekenen dat hij Woestijnvis ‘een ongelofelijk cool bedrijf’ vindt. ‘En door met hen samen te werken zijn er meteen ook internationale mogelijkheden.’ En omdat Woestijnvis geen honderd procent exclusiviteit vereist, staat de Brusselaar ook nog open voor verzoekjes van de openbare omroep. ‘Stel dat de VRT ons ook vraagt om een serie te maken, dan denk ik wel dat daar mogelijkheden voor moeten zijn.’