© © VIER / Tim De Backer

“Mijn gazon en mijn dagelijkse portie spek, dat blijft voor mij belangrijk”

The Sky is the Limit? Gegaran-deerd dat u meteen denkt aan Harry Schurmans en zijn Olga Zelenko. Het koppel uit Herentals was vorig seizoen dé blikvanger van het programma en duikt vanavond voor het eerst weer op. “Er werd aan onze mouw getrokken door de concurrentie, maar we blijven de zender trouw die ons bekend heeft gemaakt”, klinkt het resoluut.

TOM VETS

Vorige week op uw honger blijven zitten? Geen paniek! Harry en Olga (net als Willy Naessens, red.) werden bewust door reportagemaker Peter Boeckx nog eventjes opgespaard om de kijker wat langer in suspense te houden. Vanaf vanavond zoomen de camera’s weer volop in op de bewoners van het schiereilandje in Herentals. Er is bovendien een nieuw gezinslid bij Harry en Olga te bespeuren: de tamme papegaai Ferrari.

Wat is jullie verhaal in de nieuwe reeks?

Harry: We nemen de kijkers mee naar warme buitenlandse locaties waar ze normaal nooit zullen vertoeven.

Olga: We trekken naar oorden op zoek naar nieuwe plekken om te wonen. Het zal soms behoorlijk exclusief zijn. Een jaar geleden zeiden we dat naar Zuid-Amerika wilden. Maar nu bekijken we ook andere opties.

Vertel eens hoe het met het, voor jou zo belangrijke, gazon staat?

Harry: Nog steeds groen en gezond. Dat blijft bij mij belangrijk hè. Samen met mijn dagelijkse pan spek en Olga. (lacht)

Olga: Sommige mannen zijn lui en moet je smeken om het gras af te rijden. Dat is me nog nooit overkomen. Harry zou het zelfs twee keer per dag afrijden.

Lees het volledige interview in Gazet van Antwerpen

The sky is the limit, om 21u op VIER