© Wim Hendrix

Rouwregister Rik Coppens verhuist even naar Olympisch stadion

Het rouwregister voor Rik Coppens dat sinds vrijdag in het districtshuis van Wilrijk aan de Bist ter ondertekening ligt, zal zondag eventjes verhuizen naar het Olympisch Stadion. Dit ter gelegenheid van de thuiswedstrijd van KFCO Beerschot-Wilrijk tegen Hades.

Supporters, sympathisanten en andere geïnteresseerden kunnen zondag tussen 12.00u en 15.00u in het Thema café van het stadion hun persoonlijke boodschap neerschrijven en op die manier afscheid nemen van ‘De Koning van het Kiel’. Hierna wordt het rouwregister weer overgebracht naar het districtshuis in Wilrijk.

Volgende vrijdag, 13 februari, krijgen supporters en andere mensen tussen 17.00u en 20.00u de kans om het stoffelijk overschot van Rik Coppens te groeten in ‘The Hall of Fame’ van het Olympisch Stadion.

Komende week ligt er ook in het stadhuis van Antwerpen een rouwregister voor Rik Coppens.

Zaterdag 14 februari om 15.00u vindt de begrafenis plaats in de Onze-Lieve-Vrouw Kathedraal van Antwerpen.

Sinds vanochtend ligt er een rouwregister voor Rik Coppens op het districtshuis in Wilrijk. De voetballegende van Beerschot overleed gisteren op 84-jarige leeftijd. Veel supporters kwamen er een laatste dankwoord neerschrijven voor Coppens.

Meer voetbalnieuws