Zingende Cocalic steelt de show bij KV Mechelen

Hij speelde nog geen minuut voor KV Mechelen maar toch heeft aanwinst Edin Cocalic al een onvergetelijke eerste indruk gemaakt bij zijn nieuwe club. Bij zijn muzikale ontgroening in de Mechelse kleedkamer liet de Bosniër zich helemaal gaan. Met een hilarisch filmpje tot gevolg.

ThSt

Al enkele jaren is het de gewoonte bij KV Mechelen dat nieuwe spelers een liedje moeten zingen voor de voltallige spelersgroep als doopritueel. Jordi Vanlerberghe deed het twee seizoenen geleden met een knappe pianobalade, Nicolas Verdier bracht vorige maand zijn beste Stromae-imitatie maar niemand bij KV die de show al beter verzorgde als Edin Cocalic deze week.

Niet geremd door plankenkoorts bracht de Bosnische nieuwkomer zijn versie van een traditioneel Bosnisch lied. Met een ingebeelde microfoon, de ritmische hulp van de rest van de kleedkamer en een aanstekelijk enthousiasme toonde Cocalic zich als een geboren performer. Sheldon Bateau filmde het spektakel en zette het resultaat op Facebook. Ondertussen werd het filmpje al meer dan 10.000 keer bekeken.

Post by Sheldon Bateau.

MEER OVER KV Mechelen