© Shutterstock

Man koopt Apple Macbook op eBay, maar krijgt dit

De Britse Paul Barrington (38) betaalde enkele honderden euro’s voor een laptop die hij op eBay kocht, maar in plaats van de Apple Macbook zelf kreeg hij een fotokopie van de laptop thuis gestuurd.

skn

Op de veilingsite eBay werd het bod van 300 pond (ongeveer 400 euro) dat de Brit deed, aanvaard. Een nieuwe laptop van datzelfde merk en type zou zo’n 1500 pond (ongeveer 2000 euro).Maar het koopje leek te mooi om waar te zijn. Enkele dagen nadat zijn bod op eBay werd geaccepteerd, kreeg hij een vederlicht pakje bij hem thuis geleverd in een kleine vierkante doos. Het bevatte enkel een zwart-wit foto van de laptop die Barrington had besteld.

De dertiger had zijn surfplank verkocht om de aankoop te kunnen doen. De laptop die hij bestelde zou hij gebruiken om een carrière te beginnen als dj op huwelijksfeesten.

De afgelopen maanden werd Barrington een aantal keren in het ziekenhuis opgenomen met een longaandoening. Door die ziekte is de Brit niet meer in staat om te surfen en moest hij zijn job in een kinderopvang opzeggen.

Barrington meldde het incident aan eBay. De veilingwebsite heeft nu enkele dagen tijd nodig om uit te zoeken of de gedupeerde Barrington al dan niet recht heeft op een terugbetaling.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.