© Cliff Sims

Man in tranen nadat hij laatste briefje van overleden vrouw vindt

Jimmy Breland, een Amerikaanse weduwnaar uit Cleveland, Mississippi, die zestig jaar lang met zijn vrouw Billie was getrouwd, heeft na haar dood troost gevonden in een ontroerend briefje dat zijn echtgenote stiekem had achtergelaten.

skn

Het Amerikaanse echtpaar was zestig jaar gelukkig getrouwd toen Jimmy’s vrouw Billie eind 2014 plots ziek werd. Jimmy ging haar elke dag bezoeken in het ziekenhuis. Maar eerder deze maand is de vrouw overleden.

Enkele dagen na haar dood vond de weduwnaar een briefje van zijn vrouw. Billie had dit voor ze stierf, verstopt in een chequeboekje bij hen thuis.

Cliff Sims, de kleinzoon van het echtpaar, heeft het briefje op Facebook gepost: ‘Huil alsjeblieft niet omdat ik stierf! Maar lach omdat ik heb geleefd! Ik ben nu op een gelukkige plaats en ik ben er zeker van dat we elkaar later zullen terugzien! Ik zie je daar!’

‘Het berichtje dat mijn grootmoeder achterliet, ontroerde en overweldigde mijn grootvader’, schreef Sims op Facebook.

‘Ik zal de blik in de ogen van mijn grootvader nooit vergeten toen hij de rest van de familie het briefje toonde. Een traan en een glimlach wisselden elkaar af’, vertelde de kleinzoon aan de Amerikaanse krant ‘The Huffington Post’.

Bericht door Cliff Sims.