© bfs

© bfs

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Man overleden na frontale botsing in Temse

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de N41 in Temse een 36-jarige man uit Temse om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval.

stl

Om een nog onbekende reden week het slachtoffer van de rijbaan af. Hij kwam met zijn wagen frontaal in aanrijding met een tegenligger. In die wagen raakte een man van 29 jaar uit Hamme en zijn inzittende licht gewond. Het parket van Dendermonde heeft een verkeersdeskundige en een wetsgeneesheer aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

yer', 'wid': '_1467261', 'uiconf_id': '21813201', 'flashvars': { 'vast': { 'plugin' : true, 'position': 'before', 'relativeTo': 'PlayerHolder', 'numPreroll':'1', 'prerollInterval':'1', 'prerollStartWith':'1', 'prerollUrl':prerollUrl, 'postrollUrl' : prerollUrl.replace('preroll', 'postroll'), 'numPostroll' : '1', 'preSequence':'1', 'postSequence':'1', 'timeout':'4', 'storeSession':true, 'prerollInterval':'1', 'skipOffset' : '15' }, 'skipBtn': { 'label': 'Advertentie overslaan' }, 'adsOnReplay':true, 'noticeMessage': { 'plugin':'true', 'text': 'Advertentie overslaan binnen {sequenceProxy.skipOffsetRemaining|timeFormat}' } }, 'cache_st': '1406844802', 'entry_id' : '0_n7al5g4q'});

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER