© VIJF

Alle Dagen Seks: 'Er zit zeker een tijger in mij'

Het televisieprogramma 'Alle Dagen Seks' is nog niet op de buis gekomen, maar het belooft nu al spraakmakend te worden. VIJF volgt vijf koppels die meedoen aan een bijzonder experiment: dertig dagen lang elke dag seks. In een eerste filmpje worden Lisa en Jeremy voorgesteld.

Het koppel heeft besloten om mee te doen aan het experiment omdat ze gemiddeld één keer om de twee maanden seks hebben. De twee hebben al vanalles uitgeprobeerd, maar Jeremy weet niet meer 'op welke knop hij moet duwen om haar warm te krijgen'.

Hoewel Jeremy altijd iniatitief moet nemen, wil Lisa ook graag meer vuur in hun seksleven brengen. 'Ik weet zeker dat er een tijger in mij zit', besluit ze hoopvol aan de start van het experiment.

 

Van zes keer seks per jaar naar élke dag

© vijf

Dertig dagen lang elke dag seks: voor één Vlaams koppel dat meedoet aan het experiment van vrouwenzender Vijf zou het wel eens een hele uitdaging kunnen worden. Lisa en Jérémie uit Overhespen deden het maar één keer om de twee maanden, ver onder het Vlaamse gemiddelde van 1.2 keer per week dus.

MEER OVER Seks & Relaties