© Photo News

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton uit elkaar

Voor de vierde keer op rij hebben Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton een punt achter hun relatie gezet. Hun langeafstandsrelatie zou aan de basis van de breuk liggen, maar kwatongen beweren dan weer dat de weerzin van Lewis Hamilton om een gezin te starten de echte reden voor het stopzetten van de relatie zou zijn. De breuk zou ditmaal echter wel definitief zijn.

VVA

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger hebben al zeven jaar een heuse knipperlichtrelatie. Hun recente breuk is dan ook al de vierde breuk op rij voor het koppel. Volgens de Britse krant Daily Mail was het een gezamelijke beslissing, ten gevolge van hun langeafstandsrelatie, waardoor ze gedurende lange tijd van elkaar gescheiden leven. Nicole Scherzinger woont in Los Angeles, maar verbleef de afgelopen maanden in Londen voor haar rol in de musical Cats, terwijl Lewis Hamilton hoofdzakelijk in Monaco verblijft.

De Britse krant The Sun beweert dan weer dat Nicole Scherzinger opnieuw een punt achter de relatie heeft gezet, omdat de racepiloot bleef weigeren om met haar in het huwelijksbootje te stappen en een gezin te starten. Het koppel zou al maanden aan het ruziën zijn over hun gezamelijke toekomst en aangezien Lewis Hamilton weigerde om concrete huwelijksplannen te maken, werd hij door Nicole de laan uit gestuurd.

Volgens bronnen van de Dailly Mail is de breuk ditmaal echter wel definitief.