Harry Redknapp geeft er de brui aan bij QPR

Foto: Photo News

Harry Redknapp geeft er de brui aan bij QPR

Print

Harry Redknapp is niet langer manager van de Londense voetbalclub Queens Park Rangers. De 67-jarige coach diende zijn ontslag in ‘wegens dringende medische redenen’.

De Engelsman moet naar eigen zeggen dringend onder het mes voor een operatie aan de knie. ‘Daarom kan ik mijn job niet naar behoren uitvoeren de komende weken’, aldus Redknapp. ‘Het betekent dat ik niet op het trainingsveld kan staan. Als ik mezelf niet voor de volle 100% kan geven, vind ik het beter dat iemand anders het roer overneemt.’

In de wandelgangen wordt echter gefluisterd dat onenigheid over transfers de echte reden is achter het ontslag van Redknapp. Die wou namelijk twee spelers naar Londen halen, maar kreeg een negatief antwoord van het bestuur. Redknapp was nog maar twee jaar manager van QPR en loodste de club terug naar de Premier League eind vorig seizoen. Momenteel staat de club voorlaatste, met slechts 19 punten uit 23 wedstrijden.

Les Ferdinand en Chris Ramsey nemen voorlopig het roer over. In de wandelgangen wordt Tim Sherwood (ex-Tottenham) genoemd als de voornaamste kandidaat om Redknapp op te volgen.

Meer sportnieuws