Noliko Maaseik ontslaat coach Verstraeten

Noliko Maaseik ontslaat coach Verstraeten

Print

Volleybalclub Noliko Maaseik heeft afscheid genomen van haar coach Erik Verstraeten. Dat maakte de club dinsdag bekend via een persbericht. Verstraten stond sinds november 2013 aan het roer bij Maaseik. Hij volgde toen de Italiaan Vincenzo di Pinto op. Maaseik staat na 13 speeldagen pas vierde en verloor vorig weekend van Puurs.

‘In goede verstandhouding is besloten om Erik Verstraten te ontheffen van zijn functie als hoofdcoach bij NOLIKO Maaseik. Assistent-coach Giovanni Torchio zal zijn taken overnemen. ‘NOLIKO Maaseik houdt er aan om Erik Verstraten te bedanken voor zijn geleverde werk’, aldus Maaseik, dat een teleurstellend seizoen kent.

In de competitie staat de volleybalclub pas vierde, na Roeselare, Antwerpen en Asse-Lennik. Europees werd het uitgeschakeld in de groepsfase, na vijf nederlagen in zes matchen. Ook de Belgische beker draaide op een teleurstelling uit, in de halve finale was titelhouderAntwerpen te sterk. Komend weekend ontvangt Maaseik competitieleider Roeselare in de Ethias League.

Meer sportnieuws