Erfenis Robin Williams veroorzaakt familiale ruzie

Foto: pn

Celebs

Erfenis Robin Williams veroorzaakt familiale ruzie

Print

Weduwe Susan Schneider en de kinderen van acteur Robin Williams ruziën over de verdeling van zijn bezittingen. Een rechter zal nu moeten beslissen wie wat krijgt. Dat meldt The New York Times.

Susan Schneider, de derde echtgenote van Robin Williams, en zijn drie kinderen Zachary (31), Zelda (25) en Cody (23) slagen er niet in om zijn geld, eigendommen en persoonlijke zaken eerlijk onder elkaar te verdelen. Schneider beweert dat de drie kinderen bezittingen hebben meegenomen uit hun huis in het Californische Tiburon waar zij met Williams woonde, terwijl ze enkel recht hebben op de inboedel van hun huis in Napa. De kinderen zeggen dan weer dat Schneider het testament van hun vader nogal vrij interpreteert en onterecht spullen claimt.

Naar verluidt hebben de kinderen recht op filmaccessoires van hun vader. Daarbij hoort onder meer een Oscar voor ‘Good Will Hunting’. Ze zouden ook zijn collectie stripboeken en juwelen erven. Susan heeft recht op bezittingen uit hun huwelijk, maar probeert volgens de kinderen ook om zijn verzameling horloges te krijgen omdat zij deze niet als sieraden beschouwt.

Robin Williams overleed in augustus 2014. Hij werd 63.

NIET TE MISSEN