© Bond Gezelschap

© Bond Gezelschap

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bond Gezelschap maakt het weer bont

Het bond gezelschap, het amateuristisch toneelgroepje van Groot-Vorst, gaat dit jaar de bonte toer op. Op vrijdag 20 maart, zaterdag 21 maart telkens om 19.30u en zondag 22 maart om 14u, palmt het gezelschap het Buurthuis in Veerle-Heide in.

Stefan Helsen

Een veertiental acteurs brengen dan op een humoristische manier enkele toneeltjes op de scene die zeker op de lachspieren zullen werken. En dit alles in een avond- of namiddagvullend programma, met tussendoor een kleine pauze waarin ieder getrakteerd wordt op een gratis consumptie.

“Wij willen er wel op wijzen dat de opbrengst van de drie dagen integraal gaat naar het "dagcentrum vogelzang", een verblijf voor gehandicapte hier in ons dorp”, zegt Robert Mondelaers. “Twee jaar geleden telden wij bijna 500 bezoekers, en konden wij een cheque overhandigen van bijna 25OO euro, wij streven er uiteraard voor om deze getallen te overschrijden. De plaatsen zijn genummerd en je zit de hele avond of namiddag gezellig rond een tafel, dus aarzel niet om een plaatsje te bemachtigen(inkom 8 euro) en reserveer zo vlug mogelijk op gsmnr 0496/773492.”

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio