'Verdacht pakket' aan politiekazerne Etterbeek: vals alarm

Foto: rr

Luiks shoppingcentrum ontruimd na valse bommelding

'Verdacht pakket' aan politiekazerne Etterbeek: vals alarm

Print
Het shoppingcentrum Médiacité in Luik werd woensdagnamiddag ontruimd na een valse bommelding bij een winkel van Primark.Het verdacht pakje dat woensdagmiddag werd aangetroffen aan de kazerne van de federale politie in Etterbeek bleek leeg. Het alarm is afgeblazen en de buurt is opnieuw vrijgegeven voor het verkeer. Dat meldt de gemeente Etterbeek.

Aan een venster van de kazerne van de federale politie in Etterbeek werd woensdag rond 14.30 uur een verdachte kartonnen doos ontdekt. De Generaal Jacqueslaan werd afgesloten voor alle verkeer tussen de Waversesteenweg en de Triomflaan. De ontruimingsdienst DOVO kwam ter plaatse, maar na controle bleek de doos leeg te zijn.

 

Evacuatie shoopingcentrum Luik

Omstreeks 14.30 uur werd het commercieel centrum Médiacité in Luik geëvacueerd. Dat bevestigt de woordvoerder van de lokale politie. De evacuatie gebeurde na een bommelding bij een vestiging van kledingwinkel Primark. Volgens  L'avenir gaat het om een valse bommelding. Rond 16.00 uur werd het alarm opgeheven en werd het winkelcentrum terug opgengesteld voor bezoekers. Enkel Primark houdt zijn deuren nog even gesloten.

Nu in het nieuws