© rr

Luiks shoppingcentrum ontruimd na valse bommelding

'Verdacht pakket' aan politiekazerne Etterbeek: vals alarm

Het shoppingcentrum Médiacité in Luik werd woensdagnamiddag ontruimd na een valse bommelding bij een winkel van Primark.Het verdacht pakje dat woensdagmiddag werd aangetroffen aan de kazerne van de federale politie in Etterbeek bleek leeg. Het alarm is afgeblazen en de buurt is opnieuw vrijgegeven voor het verkeer. Dat meldt de gemeente Etterbeek.

rdc, skn

Aan een venster van de kazerne van de federale politie in Etterbeek werd woensdag rond 14.30 uur een verdachte kartonnen doos ontdekt. De Generaal Jacqueslaan werd afgesloten voor alle verkeer tussen de Waversesteenweg en de Triomflaan. De ontruimingsdienst DOVO kwam ter plaatse, maar na controle bleek de doos leeg te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Evacuatie shoopingcentrum Luik

Omstreeks 14.30 uur werd het commercieel centrum Médiacité in Luik geëvacueerd. Dat bevestigt de woordvoerder van de lokale politie. De evacuatie gebeurde na een bommelding bij een vestiging van kledingwinkel Primark. Volgens L'avenir gaat het om een valse bommelding. Rond 16.00 uur werd het alarm opgeheven en werd het winkelcentrum terug opgengesteld voor bezoekers. Enkel Primark houdt zijn deuren nog even gesloten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Luik