© Jan Vorsselmans

Bel Puur is versrestaurant voor alle seizoenen

In het pand waar tot voor kort L’Amuse was gevestigd opende restaurant Bel Puur de deuren in Westmalle. Bedoeling van de nieuwe uitbaters is er seizoensgebonden met verse producten te werken.

Jan Vorsselmans

Piepjong zijn ze niet meer, de uitbaters van Bel Puur. Michael Bracke (50) en Ingrid Van de Vel (51) zijn al vele jaren een koppel en hebben drie kinderen.

“We vertrouwen elkaar blindelings en voelen elkaar goed aan. Dat is de ideale voedingsbodem voor perfect teamwork, wat onontbeerlijk is in de horecasector,” zegt zaalverantwoordelijke Ingrid. Haar man Michael neemt de taak van chef-kok op zich.

Bel Puur beschikt tevens over een zaal voor vergaderingen, bijeenkomsten en feestjes, en er is een brasseriegedeelte dat zaterdag en zondag van 12 tot 17u de deuren openzet. Het restaurant zelf is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 17.30u open en in het weekend vanaf 12u. Maandag is de zaak gesloten.

Adres: Antwerpsesteenweg 503. Info: 03.322.01.06

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen – editie Noord

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio