© Waasland-Beveren

Waasland-Beveren versterkt zich met Dylan De Belder en Kevin Osei

Waasland-Beveren heeft donderdag twee nieuwkomers verwelkomd. De Belgische spits Dylan De Belder en de Franse middenvelder Kevin Osei komen transfervrij over naar de Freethiel en tekenden een overeenkomst tot het einde van het seizoen met een optie op een extra seizoen.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

‘De 22-jarige De Belder kreeg zijn jeugdopleiding bij Bergen, waar hij ook doorgroeide tot vaste waarde in de A-kern’, aldus Waasland-Beveren. ‘De Belder speelde er op verschillende aanvallende posities. Zijn snelheid en instinct voor doel zijn zijn voornaamste kwaliteiten. De Belder doorliep de nationale jeugdreeksen tot bij de beloften. Waasland-Beveren gelooft in het potentieel van deze jonge Belg en wil hem de kansen bieden zich op de Freethiel verder te ontwikkelen.’

De 18-jarige Osei, die ook al voor de Ghanese belofteploeg speelde, komt over van Olympique Marseille. ‘Ik ben tweevoetig, snel en heb een goede traptechniek’, vertelt hij zelf op de clubwebsite.

Voorts kondigde de voorlaatste in de Jupiler Pro League ook aan een akkoord te hebben met Floriano Vanzo, een 20-jarige Belg die overkomt van Club Brugge. Vrijdag zet de aanvaller volgens de Waaslanders zijn handtekening onder een verbintenis tot 2016.

Meer voetbalnieuws