Dochter vindt verkoolde vader in sauna

Foto: WDK

Dochter vindt verkoolde vader in sauna

Print

In Florida is een wel erg lugubere ontdekking gebeurd. Een man die zich wilde verwennen middels een bezoekje aan zijn sauna, overleefde zijn bezoekje niet. De timer die de verwarming moest uitzetten, raakte defect waardoor het slachtoffer levend werd gekookt. “Toen ik de deur van de sauna opende, zag ik een zwarte man. Pas later had ik door dat het mijn vader was”, verklaarde zijn dochter.

Dennis Antiporek uit de Amerikaanse staat Florida had aan zijn familie gemeld dat hij even ging relaxen in zijn eigen gezinssauna. Zijn dochter Lara trof het zwaarverbrande lichaam enkele uren later aan.

“Toen ik de deur van de sauna opende, zag ik een zwarte man in de sauna”, vertelde Lara aan het Amerikaanse televisienetwerk CBS. “Dus ik sloot de deur. Maar toen zag ik kleren hangen. De kleren van mijn vader.”

Moeder Ronnie en Lara menen dat een defecte timer het verschrikkelijke voorval veroorzaakte. Volgens hen is de firma die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de sauna de schuldige. De familieleden zeggen dat de timer defect was en dat er elektrische weerstanden onvoldoende werkten. Daardoor steeg de temperatuur in de sauna tot ongekende hoogten. De politie onderzoekt de zaak verder.

.

Nu in het nieuws