Scouts zoeken vijfduizend euro om speelfilm te draaien

Foto: www.totemdefilm.be

Scouts zoeken vijfduizend euro om speelfilm te draaien

Print
Ranst - De Oelegemse Scouts en Gidsen vieren hun vijftigste verjaardag met een zelf gemaakte speelfilm. Ze zoeken nog vijfduizend euro om dat plan waar te maken.

De langspeelfilm wordt gedraaid in de komende paasvakantie en zal te zien zijn vanaf februari 2016. Dat is het jaar waarin de scouts een halve eeuw bestaan.

De film krijgt de naam “Totem” en wordt helemaal gemaakt door vrijwilligers. Pieter Ysebaert is de projectverantwoordelijke en hij vertelt over het ambitieuze plan. “ ‘Totem’ wordt de titel. Alle vrijwilligers kunnen in werkgroepen kiezen in welke sector ze ons kunnen helpen. We kunnen ook bij oud-leiding terecht voor kennis en ervaring in de filmsector maar we staan er op om zelf de eindverantwoordelijkheid te dragen.  

We kunnen rekenen op de steun van de provincie Antwerpen en tal van bedrijven maar we willen ook via het grote publiek steun krijgen. We hopen met crowdfunding vijfduizend euro te verzamelen. Dat moet dienen om de huur van het filmmateriaal te bekostigen. Steunen kan al vanaf  tien euro. Zo wordt het echt voor iedereen mogelijk om deel uit te maken van dit unieke project.”

 

http://www.totemdefilm.be/

http://www.totemdefilm.be/steun-ons/

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio