© Jan Auman

Bekende Schotenaren in koor voor Appel & Ei

De Grungblavers, met Dirk Cassiers, Guillaume Van der Stighelen, Jean Bosco Safari, Erik Goossens en Luc Caals, Tante Kaat, Ruth Beeckmans, Luc Van der Kelen, Tine Reymer en chef-kok Roger Van Damme bundelen op 1 februari graag hun talenten voor een dubbele benefietshow voor Appel & Ei, de sociale kruidenier van Schoten.

jan auman

Optreden doen deze bekende en blijkbaar dus ook geëngageerde Schotenaren voor minder dan een appel en een ei. Helemaal belangeloos zelfs. “In Schoten wonen meer arme mensen dan velen denken. Als we allemaal ons steentje bijdragen, kunnen we daar een mouw aan passen”, zegt opiniemaker en plaatselijk BV-coach Guillaume Van der Stighelen.

“Het podium zal goed gevuld zijn en dan doen dit keer nog niet eens alle Bekende Schotenaren die dit het initiatief genegen zijn mee. Luk Wyns, Peter Van Den Begin en Tom Waes zijn verhinderd, maar zullen bij een volgende editie wellicht wel van de partij zijn.”

De Grungblavers, afdeling Schoten, brengen een selectie van hun evergreens in het Antwerpse dialect, voor de gelegenheid versterkt met actrices Tine Reymer en Ruth Beeckmans. Reymer zal ook eigen nummers brengen. Het orkest bestaat voor de gelegenheid uit Guillaume Van der Stighelen op piano en Jean Bosco Safari op gitaar. Luc Caals zorgt zoals altijd voor de humoristische noot.

Lees meer in Gazet van Antwerpen - editie Noord

Benefiet Appel & Ei op 1 februari in Zaal Sint-Filippus, Alfons Heulensstraat 43. Eerste voorstelling van 14.30u tot 17u, tweede van 18.30u tot 21u. Tickets 5 euro, geen vvk

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners