Brugse bed & breakfast in top drie van de wereld

Foto: Huis Koning

Vakantie

Brugse bed & breakfast in top drie van de wereld

Print
Brugge - 'Huis Koning' in Brugge doet wat zijn naam belooft: gasten behandelen als hadden ze een kroon op het hoofd. Het leverde de bed & breakfast vooral positieve beoordelingen op Tripadvisor én een derde plaats in de top 25 van de beste B&B's ter wereld op.

Voor het vierde jaar op rij is Huis Koning in Brugge terug te vinden in de 'Best of'-categorie van beoordelingswebsite Tripadvisor. De B&B is al vier jaar nummer één in België en scoort internationaal steeds beter: vorig jaar was hij nummer zestien van de wereld, dit jaar nummer drie. 'Ongelofelijk, we zijn heel blij', zegt uitbaatster Lynn Vanslambrouck. 'Op zich levert dit ons niet meteen extra klanten op, maar het is wel een fijn duwtje in de rug'.

Tripadvisor baseert zijn rangschikking van de beste hotels en B&B's op beoordelingen van lezers. 'Ik heb al eens gebeld om te vragen hoe het werkt, maar ik weet nog steeds niet hoe de telling precies gebeurt. De beoordelingen zijn belangrijk, maar ook de periode waarin ze geschreven worden, maakt uit', weet Lynn. Al blijft het belangrijkste dat je ervoor zorgt dat je gasten een leuke tijd hebben. 'Onze ligging is goed, we hebben een mooi huis en een lekker ontbijt', zegt Lynn. 'Maar je moet echt nog dat tikkeltje extra hebben. Ik bak bijvoorbeeld heel graag en onze gasten kunnen 's ochtends kiezen tussen twee verschillende soorten zelf gebakken brood. 's Middags zet ik dan een muffin of een potje chocolademousse op hun kamer als extra attentie. Het maakt dat mensen zich heel welkom voelen hier'. Dat tikkeltje extra levert Lynn wel het nodige werk op: 'Ik begin om zes uur 's ochtends en pas om zes uur 's avonds kan ik aan ons eigen avondeten beginnen. Maar ik doe het met veel liefde, want ik hou erg veel van dit werk'.

www.huiskoning.be

Bekijk hier het overzicht van de beste B&B's ter wereld

 

NIET TE MISSEN