Koffiebrander Vascobelo start V-bar

Print
Antwerpen - Koffiebrander Vascobelo, die zich tot nu vooral richtte op evenementen, start midden februari een eerste koffiebar op de Suikerrui.

Zaakvoerder Jan De Roeck is fier op onze manier van leven en op België. Daarom ook prijkt op elk van zijn producten een minuscuul Belgisch vlaggetje. “België is een sterk product en we kunnen maar gebruik maken van die goede faam”, vindt de man die zijn sporen verdiende in het financiële hart van de Londense City.

Maar hij is even fier op de voor vele ongrijpbare Antwerpse gezelligheid en die wil hij vatten in zijn V-bars, met verwijzing naar Vascobelo. In de V-bar op de Suikerrui, die opent op 12 februari, mag je koffie drinken, maar je moet niet. “Niets moet: he mag zwarte koffie, koffie mét of koffie zonder drinken. Je mag morsen voor mijn part. Je kan een wijntje bij ons drinken, een glas fruitsap, iets lezen. Als je je maar thuis voelt”, aldus De Roeck. Eten kan ook, en dat een hele dag. “Zelfs ontbijten kan je van 8 tot 22 u.”, besluit de koffiebrander.

Lees donderdag meer in Gazet van Antwerpen - editie stad. 

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio