Hier strijkt ‘Mijn Pop-uprestaurant’ neer

Foto: vtm

Hier strijkt ‘Mijn Pop-uprestaurant’ neer

Print
Vanaf maart pakt VTM uit met het tweede seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant', waarin opnieuw vijf ambitieuze stellen een tijdelijke eetgelegenheid uit de grond moeten stampen.

Die staan weer in voor de hele beleving: van het uitdenken van een pakkend format tot het runnen van de zaak. Toch heeft de productie licht gesleuteld aan het format. Vooral de aanloopperiode naar de opening van het restaurant, die in de eerste reeks op tv enkele weken in beslag nam, moet korter.

Ook bij de gaststeden zijn er veranderingen. Brussel, Antwerpen en Hasselt waren vorig jaar al van de partij, maar in Oost- en West-Vlaanderen moeten Gent en Kortrijk plaats ruimen voor het decor van Aalst en Oostende. Evi Hanssen tekent weer voor de presentatie, maar ze zal worden geflankeerd door nieuwe juryleden.

.

Nu in het nieuws