OVERZICHT. Afgelastingen voetbal: alle matchen in vierde klasse D gaan niet door

Foto: twitter

OVERZICHT. Afgelastingen voetbal: alle matchen in vierde klasse D gaan niet door

Print
De vele regen en sneeuw zorgt voor ongerustheid op de Belgische velden. Voorlopig werden enkel in de provincies Antwerpen en Limburg al wedstrijden geschrapt. Later vandaag volgen er ongetwijfeld meer. Een overzicht dat wordt aangevuld van zodra er nieuws is:

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) meldt volgende afgelastingen voor de periode van vrijdag 15 tot en met maandag 18 januari 2016:

  • NATIONAAL - afgelasting in tweede en derde klasse, jeugd en reserven en in vierde klasse D

Virton-Tubeke vanavond in tweede klasse is afgelast en in derde klasse gaat KVK Tienen-Diegem niet door. In het vrouwenvoetbal werden Wallonia Club Sibret-Club Brugge en Standard-Charleroi geschrapt.

Voorts kondigt het competitions department de volgende afgelastingen aan van:
- Jeugd Elite I
- Jeugd Elite II
- Reserven 2de klasse 
- Interprovinciale jeugd VFV
- Reserven Amateurs

Aangevraagde vriendschappelijke wedstrijden op kunstgras worden wel toegestaan

  • ANTWERPEN - algemene afgelasting

Algemene afgelasting van ALLE competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor eerste elftallen heren en dames, reserven en jeugd. Ook de wedstrijden van het G-voetbal voorzien voor deze periode zijn afgelast.Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.

  • BRABANT - algemene afgelasting behalve eerste ploegen

Algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden van de eerste mannelijke ploegen. De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan.De wedstrijden van de corporatieve groeperingen : ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

  • LIMBURG - afgelasting jeugd en reserven

Aafgelasting van alle wedstrijden (competitie en vriendschappelijk) bij reserven/jeugd/G-voetbal. Aangevraagde vriendschappelijke wedstrijden op kunstgras zijn toegelaten.

  • OOST-VLAANDEREN - afgelasting jeugd en reserven

Afgelasting van wedstrijden (competitie en vriendschappelijk) bij reserven, jeugd en G-voetbal

  • WEST-VLAANDEREN - afgelasting jeugd en reserven

Afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd, net als de wedstrijden van het G-voetbal. Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden, net als tornooien in zaal.

 

 

Meer sportnieuws