Zieke Lindsey Vonn boos op Zwitsers

Lindsey Vonn Foto: Twitter

Zieke Lindsey Vonn boos op Zwitsers

Print

Lindsey Vonn voelt zich niet zo lekker sinds haar aankomst dinsdag in Europa voor de wereldbekermanche alpineskiën in het Oostenrijkse Bad Kleinkirchheim. De Amerikaanse skiester wacht ook nog steeds op haar bagage, zo laat ze woensdag weten via Twitter.

‘Goed toegekomen in Europa, maar mijn bagage is nergens te vinden... Hopelijk vinden ze nog voor de race mijn koffers terug’, zo twitterde de 30-jarige Vonn dinsdag.

Woensdag schrijft ze: ‘Ik lig de laatste zestien uren ziek in bed en de luchtvaartmaatschappij vindt nog steeds mijn bagage niet terug. Het loopt niet echt op wieltjes momenteel.’

 

Het is daarom onzeker of de olympische kampioene afdaling van 2010 donderdag kan meedoen aan de eerste training. Vrijdag vindt de tweede trainingssessie plaats. Zaterdag staat er in Bad Kleinkirchheim een afdaling op het programma, zondag een Super-G.

Sinds haar comeback in december van vorig jaar na haar blessure won Vonn twee afdalingen, die van Val d’Isère en Lake Louise. In de Super-G van Lake Louise werd ze tweede.

Meer sportnieuws