Vakantiekiekje Beyoncé veroorzaakt ophef

Foto: Instagram

Celebs

Vakantiekiekje Beyoncé veroorzaakt ophef

Print
Beyoncé en haar gezin zijn onlangs naar Thailand gereisd. In het pretpark FantaSea in Phuket poseerden de zangeres, haar man en 2-jarige dochter met een tijgerwelp. En dat is niet naar de zin van de dierenrechtenorganisatie World Animal Protection.

Beyoncé liet een foto maken van zichzelf en haar gezin bij het wilde dier en plaatste deze vervolgens op haar Instagram-pagina Beylite. Daarop is te zien hoe Queen B, die hetzelfde gouden kroontje draagt als haar dochter Blue Ivy, het welpje streelt. Papa Jay Z zit er wat bedrukt bij en een onbekende hand geeft het welpje de papfles.

De bewuste foto veroorzaakt controverse. ‘Een tijger is geen speelgoed. Hun gezondheid en welzijn mag niet worden opgeofferd voor een fotomoment’, schrijft de World Animal Protection op hun site . De organisatie onderstreept dat toeristen zoals Beyoncé zich vaak niet bewust zijn van de wreedheid die de dieren lijden om bezoekers te plezieren.

‘Deze dieren zijn niet gelukkig. Ze worden vaak in te kleine kooien gehouden of hangen met kettingen aan de vloer. Ze worden ook bij hun moeder weggehaald om gevoed te worden door toeristen’, staat er te lezen.

 

Beyoncé, Jay Z & Blue #Thailand

A photo posted by Beyoncé Lite (@beylite) on

Externe links
NIET TE MISSEN