Slechte messenwerper doodt assistent bijna op live tv

Print
Wie dacht dat hij het slechtste al gezien had in de vele talentenjachten op tv, moet dringend deze video bekijken. In 'Lithuania's got Talent' kwam een messenwerper aan bod die duidelijk nog héél veel oefening nodig had. Hij raakte zijn assistent eerst twee keer in de handen en doodde de arme jongen vervolgens bijna toen hij zijn hoofd letterlijk op een haar na miste.

De act begint nochtans niet slecht. De assistent plaatst verschillende grote spelkaarten op het bord, die de messenwerper vrij centraal weet te raken. Maar als de assistent de kaarten moet vasthouden in zijn handen, gaat het mis. Zowel het linker- als rechterhand van de jongen worden opengehaald door het scherpe mes. 

Bij ons zouden Karen Damen en Rob Vanoudenhoven de artiest dan onmiddellijk een halt toeroepen - trop is trop, ook voor tv - maar in Litouwen is dat anders. De man mag zijn show verderzetten, en beslist nu om messen te gooien naar een watermeloen boven het hoofd van zijn bange assistent. En opnieuw gaat het fout: het mes raakt het hoofd van de jongeman, gelukkig met het heft. Eén centimeter lager en de assistent was er niet meer geweest.

Wonder boven wonder weet de jongeman zijn kalmte te bewaren en het publiek te groeten. Hopelijk gaan ze niet door naar de volgende ronde...

.

Nu in het nieuws