Transferrapport Waasland-Beveren: 4,6/10

Foto: PN

Transferrapport Waasland-Beveren: 4,6/10

Print
Het Beverse bestuur was de voorbije zomer heel boos omdat Bob Peeters voor het sportieve stapje hogerop bij Charlton koos. Ruim zeven maanden later kunnen we Peeters’ inzicht alleen maar prijzen. Vijf sleutelspelers die het behoud hielpen verzekeren, waren immers vertrokken. Zonder Trickovski, Veselinovic, Sibum, Gershon en Belhocine werd de spoeling wel heel dun. Waasland-Beveren realiseerde deze zomer andermaal een invasie van exotische voetballers uit alle windstreken. Dat gebeurde laat in de transferperiode zodat Van Geneugden moest schrapen om een volwaardige ploeg tussen de lijnen te krijgen.

De sportredactie van Het Nieuwsblad Sportwereld evalueerde grondig elke zomertransfer van alle teams uit de Jupiler Pro League en stelt nu een rapport van die 154 nieuwe spelers voor. Elke nieuwkomer krijgt een afzonderlijke score op tien en een beoordeling. Ook spelers die terugkeerden na een uitleenbeurt werden onder de loep genomen.

Overzicht scores Waasland-BeverenRapport spelers Waasland-Beveren

Bekijk hieronder het volledige transferrapport per speler. Selecteer een speler en lees de beoordeling van onze redactie.
 

Klik hieronder op het logo van één van de eersteklassers om het uitgebreide rapport - met een beoordeling per speler - van deze club te bekijken.

 
Meer voetbalnieuws