© $

Verlaten Griet Vanhees en haar man België?

Griet Vanhees , die ooit deel uitmaakte van het Vlaamse meidengroepje B-A-B-E., en haar man Anthony Kumpen zullen dit jaar vaak naar de Verenigde Staten reizen. En op termijn willen ze er gaan wonen. Dat zegt de blondine in Dag Allemaal.

vwh

De 36-jarige blondine is getrouwd met racepiloot Anthony Kumpen (36). Hij, die in 2010 de finale haalde van het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’, werd vorige maand Europees NASCAR-kampioen. Die overwinning zorgt ervoor dat hij in 2015 mag deelnemen aan NASCAR-wedstrijden in de Verenigde Staten. ‘Zijn droom was om in Amerika te racen, want daar zijn racers echt big. En op 9 februari is het eindelijk zover’, zegt de socialite.

Kumpen zal in totaal elf wedstrijden rijden. Dat zorgt ervoor dat het koppel in 2015 verschillende keren voor periodes van twee weken naar Amerika zal reizen. ‘Tussendoor heeft hij nog Europese competities. We zullen amper thuis zijn’, zegt Vanhees.

De blondine en haar man zijn zich ervan bewust dat racers met een big American dream het best in de Verenigde Staten gaan wonen. Daarom zijn er plannen om in 2016 naar daar te verhuizen. Naar eigen zeggen zal Vanhees geen problemen hebben om België achter te laten. Haar 13-jarige zoon Thibeau is een avontuurlijk type en haar jongste zoon, Constant, moet nog twee worden. ‘Ik wist met welke ambities mijn man aan de NASCAR-competitie begon en ik steun hem door dik en dun’, zegt ze.

NIET TE MISSEN