Eerlijke vinder zoekt eigenaar van verloren nieuwjaarsbrief

Print

Foto: Karel Hemerijckx

Onze-Lieve-Vrouw-Waver -

Een zekere Quinten schreef “Ik sta hier met mijn brief zoals ieder jaar” op zijn nieuwjaarsbrief, die helaas nooit voorgelezen werd. Kelly Cuypers vond de brief in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en hoopt dat het schrijfsel alsnog bij Quinten, meke en Bram geraakt.

Vorige vrijdag zag Kelly Cuypers uit Kortenaken de brief liggen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver). “Ik moest die dag helaas naar de begrafenis van mijn grootmoeder”, vertelt de dertigjarige dame. “Rond 15u, na de koffietafel in zaal het Klavertje, wandelde ik terug naar mijn auto in het Dorp. Toen trof ik de nieuwjaarsbrief aan de parkeerplaatsen. Hij moet er nog niet lang gelegen hebben, want hij zag er nog erg proper uit.”

Oproep via Facebook

De brief werd geschreven door een zekere Quinten. Volgens het bijschrift gebeurde dat in Mechelen. De bestemmelingen van de brief waren Bram en ‘meke’. Kelly Cuypers postte al een oproep op Facebook, maar tot nog toe zonder succes. “Jammer maar helaas. Meestal zie je zulke berichten snel rondgaan en zélf deel ik die oproepen ook altijd, maar bij mij heeft het tot nog toe niet veel opgeleverd. Toch hoop ik de bestemmelingen nog te vinden. De ouders van Quinten, Bram of meke mogen me een mailtje sturen, of als andere mensen of een school tips heeft, zijn ze ook steeds welkom. Dan zorg ik er wel voor dat de brief opnieuw in Onze-Lieve-Vrouw-Waver of Mechelen terechtkomt.”

Lees ook: Nieuwjaarsbrief dankzij oproep terecht bij 'Meke'

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio