© YouTube

BBC kan niet lachen met ‘stoned’ journalist (video)

Dan wil een Midden Oosten-specialist al eens grappig uit de hoek komen... Quentin Sommerville is een BBC-journalist met bijna 25.000 volgers op Twitter. Om die ook eens leuke beelden aan te bieden, haalde hij vier jaar geleden een grapje uit: een filmpje waarin hij helemaal high raakte door drugs die op de achtergrond verbrand werden. Maar zijn werkgever kon daar niet mee lachen.

fivr

Sommerville bracht zogezegd verslag uit van een brandende berg heroïne, opium, hasj en andere verdovende middelen, maar dat ontaardde in een niet in te tomen gegiechel. “Het was een jaar vol kogels en bloedvergieten. Jullie verdienen een lach voor Kerstmis, ten koste van mezelf dan”, luidde de begeleidende boodschap.

De BBC vond echter dat Sommerville uit zijn rol was gevallen en liet de video, die onlangs pas werd gepubliceerd, verwijderen. U kan het filmpje alsnog hier bekijken:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.