Wie eet het snelst de 'Toren van Balen'?

De uitbaters van de Broodjeshoek met hun nieuwe mega-hamburger. Foto: Bert De Deken

Wie eet het snelst de 'Toren van Balen'?

Print
Balen - De Broodjeshoek in Balen heeft volgend jaar naast de Balense reus een nieuwe uitdaging voor mensen met een sterke maag: De Toren van Balen. Duo’s die samen de immense toren van hamburgers en andere snacks verorberen, maken op het einde van het jaar kans op een mooie prijs.

De Toren van Balen bestaat uit elf hamburgers, twee mexicano’s, twee long chickens, twee curryworsten, een kipburger, een boulet, zes hamburgerbroodjes, een groot hamburgerbroodje, acht stukken spek, vier stukken smeltkaas, sla, tomaat en ei. Vanaf 2 januari kunnen duo’s de uitdaging aangaan om de toren te verorberen.

“Een Toren van Balen kost 52 euro, waarvan we 2 euro in een pot steken. De uitdaging geldt voor duo’s. Die verdelen we onder drie groepen, namelijk man-man, man-vrouw en vrouw-vrouw. Op het einde van het jaar wint per groep het duo met de beste tijd. Mannenduo’s kunnen tickets voor een Europese voetbalclub winnen, koppels maken kans op een diner in een sterrenrestaurant en voor vrouwenduo’s is de hoofdprijs een wellnessweekend. Natuurlijk wordt de omvang van de prijs bepaald door de grootte van de pot”, vertelt zaakvoerder Marc Peeters. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - Editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio