Naomi Campbell zet kwaad bloed bij fans

Foto: pn

Celebs

Naomi Campbell zet kwaad bloed bij fans

Print
Het Britse topmodel Naomi Campbell (44) heeft haar fans kwaad gemaakt. De reden? Op Instagram pronkt ze met een bontje die ze als kerstcadeau heeft gekregen.

Het Franse modehuis Givenchy bezorgde het Campbell enkele goodie bags. De 44-jarige schone is blij met de cadeautjes. Zo blij zelfs dat ze er een foto van maakte en die vervolgens deelde op sociaalnetwerksite Instagram. En net daarom krijgt ze nu veel kritiek van haar volgers. Op het kiekje staan immers een bontjas en een tas die van slangenleer lijkt gemaakt te zijn.

Fans vinden het niet kunnen dat Campbell ‘pronkt’ met deze gratis spullen en vinden haar hypocriet. Het model staat bekend als anti-bont activiste. Een paar jaar geleden poseerde ze nog voor een campagne van dierenrechtenorganisatie PETA. ‘Ik draag liever niets dan bont’, luidde de slogan.

Tot nu toe hebben Naomi Campbell noch Givenchy gereageerd. Het is ook onduidelijk of het om echt bont of imitatiebont gaat. De Britse krant The Telegraph meldt dat alvast een deel van de fans heeft besloten om het topmodel niet langer te volgen.

 

#Christmascheer #presents thank you for #mygorgeous @riccardotisci17 #XmasPresent ????????

Een foto die is geplaatst door Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) op

NIET TE MISSEN