Liv speelt ontroerende cover voor terminaal zieke bompa

Print
Sam krijgt dinsdag tijdens Music For Life een opmerkelijk verzoek van Vera. Ze wil een liedje horen van haar kleindochter Liv, die recent een muziekwedstrijd op Studio Brussel won. Vera vraagt dit niet zomaar, want haar echtgenoot is terminaal ziek.

Toen de bompa van Liv te horen kreeg dat hij aan een terminale kanker leed en nog maar 9 maanden te leven had, won zijn kleindochter enkele dagen later een coverwedstrijd op Studio Brussel. De Antwerpse zong ’Budapest’ van George Ezra en maakte zo haar grootvader enorm gelukkig.

'Dat heeft hem toen erg gepakt en het was een ongelooflijke opsteker, een echt lichtpuntje na het slechte nieuws,' vertelt de geëmotioneerde bomma op de radio aan Sam. 'Nu zijn we een paar weken verder en kan hij niets meer, enkel nog liggen en tv kijken en. Hij volgt al heel de week Music for Life en ik denk dat de plaat van Liv hem opnieuw veel deugd zal doen in deze moelijke periode'.

Maar Sam heeft nog goed nieuws voor Vera: Liv zit klaar in de tippi van Music For Life en speelt een ontroerende live versie van haar winnende cover, speciaal voor haar terminale grootvader.

.

Nu in het nieuws