Kim Kardashian en Kanye West poseren voor modecampagne

Foto: Instagram Balmain

Celebs

Kim Kardashian en Kanye West poseren voor modecampagne

Print
Kim Kardashian en haar man Kanye West zijn de gezichten van de nieuwe reclamecampagne van het haute couture-merk Balmain. Dat liet de creatief directeur van het Franse merk zelf weten.

Meer specifiek zijn ze te zien in de campagne voor de lente- en zomercollectie 2015 voor mannen. Olivier Rousteing, de creatief directeur van het modemerk en vriend van het koppel, maakte het nieuws bekend door een aantal van de foto’s, gemaakt door de Italiaanse fotograaf Mario Sorrenti, op Instagram te plaatsen.

‘Voor de campagne van de mannencollectie, wilde ik een moment van liefde vastleggen’, zei Rousteing. ‘Kim en Kanye zijn stijliconen en persoonlijke vrienden. Samen stralen ze liefde, schoonheid en diversiteit uit. Dit is meer dan een campagne. De foto’s leggen niet alleen de nadruk op de kleding, maar ook op liefde en vriendschap.’

De 34-jarige Kim en rapper Kanye zijn al langer fan van het Franse merk. Zo droeg Kim een ensemble van Balmain op haar vrijgezellenfeestje in Parijs en op haar huwelijksreceptie in Firenze. 

NIET TE MISSEN