© Foto - GVA

Laakdal viert G-sporters

Onlangs werden enkele verdienstelijke Laakdalse G-sporters uitgenodigd op het gemeentehuis om een medaille in ontvangst te nemen.

De atleten werden verwelkomd door het ganse schepencollege. Na een inleidingswoordje van burgemeester Tine Gielis (CD&V/LVA) en schepen van sport Benny Smets (sp.a), ontving elk van hen een medaille en een attentie van de gemeente. Op deze manier wil het gemeentebestuur extra aandacht schenken aan de mooie prestaties van de zeven sportievelingen.

Zwemster Aline Janssens en basketbalspeelsters Lies Gielis en Marieloor Van Hoof zetten een prachtprestatie neer op de Special Olympics Europese Zomerspelen die het afgelopen jaar in Antwerpen doorgingen.

Ook de ruiters Anand Van Pol, Bianca Van Belle, Junior Puttenaers en Ramona Paradis van paardenclub ’t Perdje mochten niet ontbreken op de huldiging. Zij zijn namelijk geselecteerd om deel te nemen aan de Special Olympics Wereld Zomerspelen 2015 in Los Angeles.

Benny Smets (schepen van sport): “Dankzij de deelname van de Laakdalse atleten aan de Special Olympics Europese Zomerspelen en de Special Olympics Wereld Zomerspelen, wordt het sportief gehalte van onze gemeente op een wereldniveau getild.”

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio