Concert Winterdreams van PopVilla brengt 1500 euro op voor Make-a-Wish

PopVilla zingt voor Music for Life

Print

Foto: Margo Tilborghs

Essen - Music for Life eindigt op 24 december in De Schorre in Boom. De 870 goede doelen staan centraal in een live-show op Eén. PopVilla zamelde 1500 euro in voor Make -a-Wish.

Met Winterdreams zette het popkoor Pops, het kinderkoor Popsicles, Laura van den Elzen en Emma Bale een hartverwarmend concert neer. Met een ticketje van vijf euro werd u getrakteerd op zangtalent van het hoogste niveau en dat leverde een bomvol Gildenhuys op. De leerlingen werden begeleid door zangcoachen Ingrid Mank en Monique de Bruyn en op de piano door producer Hans Francken. De opbrengst van het concert gaat integraal naar Music for Life, maar er is meer. Het bedrag werd verdubbeld door de PopVilla, wat uiteindelijk 1500 euro opleverde.

“Zingen is het mooiste dat er is”, zegt zangcoach Ingrid Mank. “Ook al zeggen mensen dat je vals zingt; als je met je hart zingt, zing je nooit vals. De ene heeft misschien wat meer talent dan de ander, maar in principe kan iedereen leren zingen. Iedere leerling die bij ons zingt, heeft iets speciaal. Dat koester ik en van daaruit wil ik ze ook laten groeien.”

Lees het hele verhaal in uw krant van dinsdag, editie Noord.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio